torsdag 13 januari 2011

Teneriffa

I tisdags kom jag hem efter en vecka på Teneriffa med mycket sol och en hel del löpning. Har ju varit borta i sex månader från löpningen, blivit några 3-5 km turer som längst. Men nu prövade jag på lite längre distanser då jag, tro det eller ej, inte känt av hälskadan de tre senaste veckorna. Och det verkar banne mig som om det klarade av trycket. Men än ska man inte ropa hej.

Var där med Team Örebro Athletics-gruppen från KFUM Örebro. De så kallade talangfulla, känns bra att fortfarande vid 32 års ålder vara talangfull. Jag menar, vem vill blomma ut, då är man ju så gott som vissen.

Utöver mina 11 träningspass så tillbringades det mycket tid i baren där all-inclusive-bandet jobbade hårt på att rada upp dubbla espressos.

Förutom vi örebroare så var det några stockholmare, falubor, finnar och tyskar på plats. Säkert en och annan spanjack också. Finnpajsarna hade tydligen hyrt ett hus och skulle hänga där i fem månader. Tror Susanna Kallur var den som var bäst och mest känd.

Cykel 2011-01-07Hyrde en cykel och funderade på när jag skulle använda de 17 andra växlarna i 90 minuter, sen blev det så kallt på 1400 m höjd att jag var tvungen att vända tillbaka, det tog 38 minuter hem. Vore roligt att cykla upp på toppen.

Distans 2011-01-10Här ser ni två av de tre långa joggpassen jag genomförde. Norra rundan är 16,5 km och den södra 15,5 km.

Några få bilder från lägret kommer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar