lördag 11 april 2009

Arosträffen

Platt, stenigt och allmän risigt i skogen passade tydligen Ludvika OKs gamla ungdomsstjärnor, Tomas Stenström och Caroline Kaipe. De segrade tämligen övertygande i den stentuffa konkurrensen, över 90 anmälda i herrklassen och dryga 50 i damdito.

Personligen så hade jag tänkt ta det lungt och spika kontrollerna, öppnade helt enligt planen och hade ganska bra flyt. Men så ut från femman börjar jag orientera mot den sjunde kontrollen, upptäcker det ganska snabbt men bommar sen själva kontrollen riktigt mycket och tappar närmare tre minuter på sträckan. Efter sjuan blir terrängen riktigt kass och det hanlar mest om vem som kan gå kompass bäst i den stenbundna marken. Inte så kul när man hoppats på fin orientering. Hade riktigt ont i höger knä hela banan och det känns grymt stelt nu efteråt. Har haft så i snart två veckor, kommer tillbaka så fort jag springer, undra vad det kan vara, tror inte det är något farligt. Men djävligt drygt nu när det gör så ont och hindrar löpningen.

Efter loppet körde jag 5x200 m på 31,34,30,33 och 31s för att få upp lite löpkänsla i benen. Hoppas att något som liknar form ska infinna sig till påsksmällen på måndag.

1 kommentar:

  1. Så ska det se ut! Mest röda etappsiffror. Vilket bidrag till laginsatsen!

    SvaraRadera