måndag 1 juni 2009

Fartpass i sommarvärmen


Tufft pass, längtar till den dagen då jag vänjer mig vid mjölksyra. Viker ner mig på tok för snabbt, men måste ändå säga att dagens intervaller gick helt okej. Trodde nog gårdagens orienteringsbana i tuff kilsbergsterräng skulle sitta i mer.

Efter uppvärmningen körde vi igång med fem tvåhundringar på 31-33s, vila 45s

Sen var det dags, 2x2x300m vila 1 min – serievila 4 min – paus 8 min – 800m

Tiderna blev följande, 42.77 + 43.22, 43.04 + 43.98 och slutligen 2:05.7 (62+63)

Glömde spiken hemma.

3 kommentarer:

 1. Ska bli en fröjd att få se dig kuta till helgen, för visst ska du vecka gummibanorna på SAYO!? Snart är jag nog med i matchen igen, men sjukt bra fokus på dig nu. Ju hårdare pass ju mer ler du, de e glädje!

  SvaraRadera
 2. Per:

  Tyska HTC säljs enbart av Vodafone. Men det är inget problem då man rootar telefonen och lägger in en egen vald build (så blir man av med allt Vodafnoe-skräp). Nu finns det dessutom svenska tangentbord och ordlistor att tanka hem från Market så det finns egentligen ingen nackdel med att importera. Snarare tvärtom, man kan spara en hel del pengar och dessutom köpa den utan abonemang. Det ryktas om att andra operatörer inom kort i Sverige ska sälja telefonen men bara med abonemang något som jag finner ganska onödigt då jag har ett ab från mitt jobb. Länkar dig vidare till en hemsa och en guide för hur du rootar telefonen.

  http://www.swedroid.se/sa-har-flashar-du-htc-magic/

  http://swedroid.se

  Jag beställde luren i mitten av förra veckan och hoppas att den dimper ner inom kort.

  Jag har även känt lite på C901 och tyckte den verkade helt ok. Är du nöjd med din?

  Ska försöka hålla fart med löpningen så fort jag får börja springa lite mer. Vill inte stressa stressreaktionen i bäckenet.

  Vilken blir din nästa tävling?

  SvaraRadera
 3. Tack för infon. Nästa start blir på söndag, SAYO, 1500m, sen ska jag kuta 1500m nere i gbg på tisdag.

  SvaraRadera