söndag 6 februari 2011

Wadköpingsloppet - ett skitlopp.

Här hade jag tänkt berätta om hur bra det hade gått på dagens skidlopp i Ånnaboda. Men tyvärr kan jag inte hålla mig på fötterna så det vart ett riktigt frustrerande och tråkigt lopp. Skidorna var bra, vädret likaså och kroppen var full av energi efter en lågvecka. Men som sagt, jag ramlade tidigt och blev omåkt av allt för många långsamåkare. Var bara att stå i ledet, peta ner en stav emellanåt och vara glad. Eller försöka vara glad. Inombords bubblade det av testosteron och frustrationen över att tävla och åka med mindre ansträngning än på träning var påtaglig. Försökte tänka att det här har jag igen på slutet… Men det blev aldrig så, lyckades nämligen volta in i en gran och skadade handen i fallet. Inget brutet, men det är svullet. Känner även av låret och vristen men det är inte så illa. Allt gick väldigt snabbt, tror att klistret högg fast när jag skulle trampa runt i en sväng.

Av de 14 km som jag hann köra innan jag la ner för dagen var det ca 5 km som jag kunde åka i eget tempo. Det är inte roligt. Löpning är så mycket bättre anpassat för masstart.

Nu sex timmar efteråt så börjar det ordna upp sig lite med humöret. Men bara lite. Ville bli trött idag. Blev bara sur. Värdelöst.

3 kommentarer:

  1. Surt!! Backen precis innan Tomasboda? Där höll jag på att ramla, blev så överraskad över den isiga kurvan.

    SvaraRadera
  2. Nej efter Tomasboda, om gpsen stämmer så ska det var precis vid den röda punkten. http://img148.imageshack.us/img148/836/wadkpingsloppet20110206.png

    SvaraRadera
  3. Riktigt surt med vurpor o grejer! Hoppas du kryar på dig!

    SvaraRadera