tisdag 23 augusti 2011

Vasastafetten

jag innan startSa att jag skulle löpa igenom sträckan lugnt, typ fyrafart, men väl i tävlingsläget kunde jag inte hålla igen. Maxade. Kändes. Men jag överlevde och hade bara lite ondare i låret efteråt än innan start. Tror inte det var dumt gjort. Hoppas. Känns ändå vettigt nu efteråt. Och jag blev lycklig av att få springa igen, en stund, spelade ingen roll att det regnade hela dagen. Är nöjd med tiden, har ju inte kört löpträning på två månader, faktiskt inte ens en endaste intervall. Bara cyklat ett par gånger i veckan och gjort överdjävligt många rehabrepetitioner. Mer om dem i ett senare inlägg, har jag tänkt. Finns filmat material om någon är intresserad.

En annan höjdare var att få se löparkillarna, i sponsorlaget, med orangea orienteringskläder. Kan se framför mig hur Uhrbom skogsmullar helg efter helg. Tartanbanor, slitsshorts och löparlinnen är historia.

Vi hade lag i samtliga klasser, dam, herr och mix. Jag fick äran att springa en av de kortare sträckorna i herrlaget. 4,6 km. Nedan kan du se lagets fina diplom med tillhörande resultat. Vi fick medaljer också, guldfärgade.

vasastafetten-2011

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag vill gärna se rehabövningarna!

  SvaraRadera
 2. Inte nöjd med det filmade materialet. Snubben i huvudrollen underpresterade rejält, långt ifrån korrekt utförande på övningarna. Men visst vi kan se vad jag kan göra.

  SvaraRadera
 3. Du springer grymt bra för att inte löpträna. Synd att man inte själv kan göra likadant. Fast löpträning kan ju i och för sig vara kul också, så jag gissar på att du saknar det även om du inte verkar behöva det, till skillad från andra.

  Skulle också gärna se lite videos, både rehabövningar och lite träningspass du genomför.

  Glöm inte bort att springa lite lokala lopp också, förutsatt att du är hel nog. Men springer man som 4:e bästa på en sträcka i Vasastafetten när man rehabar så klarar man kanske andra lopp också =)

  SvaraRadera
 4. Utan att ha några belägg tror jag att jag är den som är snabbast i sverige med minst löpträning. Men det vinner man inget på.

  Önskar jag kunde vara med på flera lokala lopp, tyvärr så vill ju inte kroppen hålla ihop, men vi får se, hoppet lever ändå om att jag ska kunna komma igen till nästa säsong. Just nu känns det jäkligt avlägset. Känslan är att i princip inget har hänt. Kan docl gå snabbt när det väl sätter fart. Hoppas på mycket skidåkning i vinter så jag får tillbaka lite flås och kan lätta ett par kilo.

  SvaraRadera
 5. Hur går det med träningen/rehaben??

  SvaraRadera
 6. Ja hur går det med träning/rehab? Du vann ju terräng-DM =).

  SvaraRadera
 7. Äntligen kommer bloggen uppdateras ikväll eller imorgon, med rubriken "Sjätte raka på Grabbhalvan". Grattis i förskott och spring fint! ;)

  SvaraRadera