söndag 3 augusti 2008

Friidrotts SM i Västerås

En kanonfin dag på Arosvallen med 5000 och 1500 m som dagens höjdpunkter. 5000 loppet hade en lugn öppning som hade passat mig perfekt, första halvan gick på 7.22. Sen satte Skoog in ett ryck och fältet drogs ut rejält. På sista varvet var det väldigt jämt mellan Sjöqvist, Skoog och Uhrbom. Med 300 kvar drar Sjöqvist upp spurten och får en lucka, Uhrbomvågar inte hänga på utan avvaktar till sista kurvan innan han enkelt går ifrån och tar hand om silvret. Starkt. Erik Widing som jag lekte med, sist jag tävlade, på seriematchfinalen kuta in på en fin sjätteplats med tiden 14:39.98. Börjar känna ett starkt sug efter att kunna kuta igen, hoppas kunna komma igång snart och kanske vara med på några terränglopp i höst. Försöker lägga upp bilder senare ikväll.

Friidrotts-SM, Arosvallen

2 kommentarer:

  1. Trevliga bilder! Stort att få va med på SM me de stora pojkarna. Slå en kik på resultaten på KK-joggen. Koech och Kipkorir 1:a och 2:a placering, nått för dig att matcha nästa år kanske?

    SvaraRadera
  2. Haha det skulle sitta fin om jag kunde göra det. Får sikta ner mot dom tiderna. Men med dagens jogg i åtanke känns det rätt avlägset, tyvärr.

    SvaraRadera