torsdag 27 mars 2008

UK börjar skrapa fram material till 10MILA

Kommer nog inte stå fyra herrlag på startlinjen från KFUM i år, men kanske kan vi kommma upp i tre. UK gör i alla fall sitt i bästa mafiosostil...




lördag 15 mars 2008

FIKs 15 km


Det tuffaste 15 km spår jag har sprungit, men så härligt, blir glad ända in i själen. Främst för att jag inte hade så ont i benet, kändes nästan som om det bara rulla på av sig själv bitvis. Totalt stanna klockan på 1h 58min, 530 plockade höjdmetrar och en snittpuls på 148 slag/min.

onsdag 12 mars 2008

Vänsterben bortskänkes

Mitt vältränade men apkassa vänsterben med tillhörande fot-dito önskar jag snabbt att bli av med då det mest ställer till med dåligt humör och är en effektiv motivationsdödare. Dagens joggpass på Tylösands strand kunde nog annars ha varit en härlig upplevelse, trots 12 sekundmeter blåst och regn. Blääää. Ska försöka pigga upp mig med bubbelpool, bastu och kanske ett dopp i den iskalla minipoolen som finns på hotellet.

söndag 2 mars 2008

Nytt pers på milen

Efter en lång frukost i soffan med vasaloppet på storbild kände jag mig sugen på egen fysisk aktivitet. Eftersom jag har ont i ena benhinnan så var löpning inte aktuellt utan det bar iväg till ÖKKs gym, väl där var siktet inställt på roddmaskinen, knappade in 10000 meter och satte igång. Gick helt okej, till och med riktigt bra måste jag säga. Drog i jämt tempo och målet var att orka hålla 1.55/500m fart, landade till slut på 37.47 med ett snitt på 1.53,6. Pulsen går sakta men säkert upp under hela passet, i början låg jag på 150 och mot slutet på 175. (har ca 200 i max)

Nu ska jag iväg och se Lindeskolan spöa upp GUIF i idrottshuset!

PS. Veckans träningsdos blev drygt 8 h fördelat på sju pass. Nästan en toppnotering för mig denna vinter. DS.