fredag 24 oktober 2008

Vidrigt


Fick för mig att testa något nytt på frukosttallriken när denna norrländska långfil uppenbarade sig i kyldisken på ica. Det ångrar jag i och för sig inte, för man ska testa på nya grejer, men det här smakade riktigt illa. Åt inte ens upp det som var på tallriken. Blä. Eller som min kompis Marcus säkert skulle ha uttryckt sig -inte så illa.

4 kommentarer:

  1. Enligt vad jag erfar smakar långfil bäst efter att man har vispat den en stund. Gärna med lite russin och solrosfrön :)

    SvaraRadera
  2. Jag får göra ett försök, filen står kvar i kylen än så länge. =)

    SvaraRadera
  3. Nu har det vispats. Smakade inte så illa ändå. Men lite drygt, vitsen med fil är väl just att det bara ska vara att äta direkt, utan tillagning.

    SvaraRadera
  4. vadå långfil är ju en delikatess. Det käkade man ju jämt när man var liten. Den är ju mycket roligare att äta, och speciellt att klämma ut ur paketet.

    SvaraRadera